saturdayy

Hello!
Dagen till ära ska vi, jag och m, äta oxfilé. Mumsfillibabba!!! är det enda jag kan säga. Åt det hos pappa igår och det var grymt gott så jag blev jätte sugen på det idag igen. Blir nog någon god pepparsås, någon typ av potatis och vitlöksbröd till :) MUMMMS!

NU är det bara 3 veckor och 3 dagar kvar tills utlandsresan. Me like!

XOXO


booring

Jag har inte orkat skriva. Har varit trött och seg och upptagen och helt plötsligt får man magsjuka, dagen innan lovet tar slut. Ajja, nu gäller det väl att proppa i sig mediciner och vitaminer så jag blir frisk.

Hade tråkigt så jag gjorde en bikini på nelly.com :)


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


påskfirande i klinten och hundvakt

Idag känner jag mig extra glad. Jag och Marcus har uträttat flera ärenden och hittat mass fynd på stan.

Vi gick på intersport och köpte lite ytterkläder till ett väldigt bra pris. Sedan gjorde vi även massa fynd på coop. Detta inhandlade vi idag:

  • 2 par täckbyxor - 125kr/st (normalt 400kr/st)
  • En mössa till mig - 30kr (normalt 150kr)
  • En mössa till Marcus - 75kr (normalt 300kr)
  • 1,6 kg fläskfilé - 80kr
  • 1,5 kg oxfile - 190kr
  • Påskgodis - 15kr
Detta kändes väldigt bra för plånboken, så jag är grymt nöjd. Linus fyller även år imorgon så det kommer bli firande i storklinten. Jag var tvungen att köpa en present till honom så jag tog med honom på stan och köpte en tröja på Örjans för 400kr och en tårta till honom för 200kr.

Som sagt så blir det Storklinten under påsken med Marcus, pappa, Linus, Therese, Frida, Jesper, Niklas(?) och lilla Ina. Det ska bli skänt att bara ta en lugn skidhelg med familjen, eller ja, jag hoppas i alla fall att den blir lugn. Jag kommer inte kunna skriva något i bloggen fram till måndag(möjligtvis) så det blir mer uppdateringar då.

Hundvakt till söta Ina när mamma är borta i sthlm<3


Nu blir det att slå på en film och mysa med vovven. Dagens film blir The Hangover.


XOXO

RSS 2.0