Frost och kyla, snart kommer väl snön också!

Saknar dig så otroligt mycket<3



En vacker, kall, forstig och lång dag som denna måste man väl bjuda på några bilder! ; )


Hösten är här!


Löven ska ju hänga på träden ;(


Mmm.. bullar!


Och en ros till dig min älskling<3


En glad Jessica!


Moí ; )


Jag har blåa ögon, vilken ögonfärg har du? ;D


"Hej, jag leker emo idag! ; )"

Höst!

Höst. Enligt mig är det årets vackraste årstid. De gula/röda/oranga löven på träden gör att allting känns så fridfullt, men ändå sorgset. Det är även sorgset att det är höst pga. att det betyder att sommaren är över och innan vi vet ordet av det är det vinter. Ja, dags att ta fram skidorna kanske? Okej, nu ska jag inte ta ut allt i förväg. Jag har i alla fall redan tagit fram vinterjackorna och handskarna. För en gångs skull bryr jag mig faktiskt inte om att köpa en höstjacka som man ska gå runt och frysa i när man kan ha det varmt och skönt i en vinterjacka.

De senaste dagarna har det varit väldigt fint väder, ovanligt fint. Varför måste det bli fint väder när sommaren är över? Varmt, blå himmel, solsken, en strand och en glass i handen. Det brukar min sommar vanligtvis bestå av, men iår har det inte blivit många sånna dagar. Usch, usch. Sommaren är precis över och redan längtar jag till den. Kanske blir en utomlandsresa snart då. Måste ändå hälsa på Sandra när hon far till L.A. Hon ska vara borta i ett helt år så att fara dit är väl ett måste! ; )

Några konstiga höstbilder kanske jag kan bjuda på! ; )



Saknar dig!<3

Miss u!<3

Dagens film: Lilja 4-ever

För dem som inte sett filmen så handlar den om en tjej, vid namn Lilja, som är 16 år och bor med sin ensamstående mamma någonstans i Ryssland. Hennes mamma har träffat en man som säger att han ska ta med dem till Amerika. Mamman säger sedan att hon och hennes nya man ska åka till Amerika först, och att Lilja ska följa efter senare. Lilja lämnas ensam, i vård av hennes moster som tvingar henne att flytta till en usel lägenhet och själv kämpa för att skaffa pengar och mat för dagen. Hon hamnar då i ett liv fyllt av prostitution och människohandel där den enda vän hon har är en ung pojke. Så när hennes pojkvän lovar henne ett nytt liv och arbete i Sverige blir hon överlycklig men allting visar sig inte vara så bra till slut.

Only for you my love<3

Lejonet!



Född mellan 23 juli - 22 augusti


Nyckelord: Centrera
Element: Eld
Planet: Solen
Lyckodagar: 1-11 april, 2-12 juni, 3-13 oktober, 3-12 december Se upp för den 15 i varje månad!
Färg: Orange
Tursiffra: 6
Turveckodag: Lördag

Tapperhet, mod och ädelhet förknippas gärna med lejonet. Lejonet har ofta ett storslaget sätt, men uppskattas ändå då hon är generös och varmhjärtad. Stoltheten och attityden kan dock ibland resultera i ett slösaktigt beteende. Stoltheten kan också göra det svårt för henne att ändra sig när hon väl har fattat ett beslut eller skapat sig en uppfattning om något. Hon lyssnar sällan till andras råd, följer inte med strömmen, men är mer än någon annan beroende av andras kärlek.
Som präst eller skådespelare kommer hon bäst till sin rätt.
Hon är varm och uppriktig och vill att vännerna ska trivas i hennes sällskap. Hon har förmågan att se en tillrättavisning enbart som en sporre och anledning till förbättring. Detta under förutsättning att den som är missnöjd med henne eller påpekar ett fel hon gjort, säger det diskret och taktfullt.
Hennes idéer är bra och stora. Tror man på henne kan man få glädje för livet. Hon strävar framåt, buren av självförtroende. Hon är vänlig och trevlig och saknar inte humor.
På samma sätt kan denna ekonomiskt sinnade varelse förvandlas till en slösare i stora mått. Hon uppfattas ibland som mallig och uppblåst när hon visar sin extravaganta sida. De kan ha fel. Hon är inte alltid ute efter att visa upp sig, vilket hon har en benägenhet till. Känner hon sig missförstådd blir hon lätt sårad.
Kyssen är en högtidsstund för ett Lejon och tillhör inte den grå vardagen. Sedan spelar det mindre roll om det utvalda offret verkligen älskar henne, det kommer hon ändå se till att det gör så småningom. Hon väntar tålmodigt på den dagen. Dessutom har hennes kärlek lätt att smitta av sig på andra.
Lejon har en fantastisk aptit på livet och älskar att gå ut och roa sig med sina vänner. Hon tycker om stora evangemang med massor av glitter och glamour och kopplar ofta av med en utekväll.
Lejon tycker inte om att äta ute på egen hand eftersom hon behöver värme och sällskap. Att shoppa är också en av hennes favoritsysselsättningar, men hon kan förstås känna sig mycket frustrerad om hon inte har tillräckligt mycket pengar för att köpa det hon vill ha.
Somliga Lejon är lata, men de flesta tycker om att uttrycka sig genom något slags fysisk aktivitet. Lejon älskar även att röra sig till musik.
Smärtpunkter hos Lejonet är blodet och synen. Ögonen bör du skydda från starkt solljus och glöm inte att kolla dina blodvärden!

De flesta saker stämmer faktiskt in på mig. (Enligt mig själv iaf)
Jag kan ofta haka mig upp på vissa saker
När jag väl skapat mig en uppfattning av folk så ändras den inte.
Jag lyssnar för det mesta inte på någon annan än mig själv.
För bara några år sen var mitt mål att bli skådespelerska i Hollywood.
Om någon påpekar något fel jag gjort/sagt osv. på fel sätt så kan jag ta väldigt illa upp.
Jag saknar absolut inte humor och jag hoppas att jag är vänlig och trevlig. (Vilket jag tror att jag är)
Jag gillar att stå i centrum samtidigt som jag inte gillar att göra det.
Jag gillar att vara ute och gå väldigt mycket och självklart gillar jag att röra mig till musik.
Jag har väldigt många och stora problem med mina ögon.

Det enda som INTE stämmer är att lejon och jungfru inte passar ihop. Jag och Marcus har bevisat att det inte alls är så<3

Today!

Dagens låt: Lazee - Hold on

Mardrömmar
, varför finns det? En mardröm är en obehaglig dröm som man blir rädda av och det är ofta relaterat till något man gjort/sagt tidigare på dagen.  Mardrömmar är faktiskt ens undermedvetnas sätt att ruska om en och säga att det är något viktigt som sker i ens liv som man borde ta hänsyn till.
Jag vaknade upp inatt av att jag grät, i tron om att jag förlorat mina vänner. Det var en väldigt konstig och bisarr dröm men ändå finns ångesten kvar där, tänk om jag skulle förlora dem på riktigt. Det är väl en tanke som åter kommer upp i tankarna. Rädslan av att förlora någon man håller kärt är stor, större än det mesta.

Jag tror att det är dags för mig att börja med min nyttiga diet igen. Nu när jag slutat träna och äter onyttigare än aldrig förr så måste jag försöka hålla figuren på något sätt. Jag har funderat på att börja med GI-metoden med eftersom att det oftast inte är jag som lagar maten tror jag att det är lika bra att lägga ner den idéen.

I'm happy, like never before!

Dagens bild:


Glädje! Det är precis vad jag känner. Ett tag nu har jag burit på en mörk hemlighet som äntligen avslöjats. Jag känner mig lättad. Jag försökte intala mig själv att det var bäst att hålla tyst. Då skulle ingen bli sårad och allting skulle vara bra, det visade sig att det inte var så bra ändå. Nu är jag i alla fall lycklig igen. Allting känns helt toppen, speciellt med dig vid min sida<3

Vän. Ordet vän kan tolkas på olika sätt. En vän är, för mig, en person som man bryr sig om och kan lita på. Man ska kunna berätta allt för sin vän utan att den ska sprida det vidare. Jag är så lyckligt lottad, som har så många goda vänner. De är helt underbara och jag blir glad av att bara vara i deras närhet. Jag lider med de som inte har några vänner för alla borde ha en vän. Alla förtjänar en vän. En person som stöttar en genom vått och torrt,

Pojk/flickvän. För mig är det precis som en vän. En vän som man ska lita på till hundra procent och ska stötta en oavsett vad. Jag tror verkligen att det finns någon för alla, det är bara det att det finns så få som man passar ihop med. Jag ska vara glad eftersom jag haft väldigt tur att hitta någon som bryr sig om mig och respekterar mig.

Lycklig. Det är vad jag är. Jag har världens bästa vänner och världens bästa pojkvän. För första gången på väldigt länge kan jag säga att allt är perfekt.

Självgranskning. Precis det jag ska göra. Jag ska rensa bort alla negativa sidor och bli en positiv person. Jag ska helt enkelt bli en lyckligare, gladare och bättre människa.

RSS 2.0