Farmen

Ikväll blir det tjejkväll och sedan farmen. Ser fram emot det : )

Dagen består av dusch, diskning, matlagning, städning och sedan måste jag hinna fixa mig på fyra timmar. Börjar få lite panik.

Fick ett medelande i röstbrevlådan nyss:
Hej Jessica, mitt namn är Arne och jag tror att jag är din pappa. Om du har en mamma som heter Elisabeth så kan du höra av dig. ha en bra dag. Hejdå!

Haha, vet inte riktigt hur jag ska reagera. Gud vad hemskt att få veta vem ens pappa är via telefon. Som tur är så har jag ingen mamma vid namn Elisabeth (inte vad jag vet om i alla fall). Eller mamma, är det något du vill berätta? Haha.

Nu har jag massor att göra så bäst att sätta igång :)

Taggad!

Imorgon blir det premiär på farmen för mig. Först är det tjej kväll hos mig med spel och andra roliga påhitt och sedan drar vi iväg och kollar på alcazar på farmen. Hoppas det blir en rolig kväll :)

Ikväll blir det myskväll med macu. Se på film och äta god mat, fläskfile och potatisgratäng, MUMS!! Skönt med en lugn kväll utan stress och gorm.

Imorgon blir det kanske att kolla på lokalen till modevisningen och sedan ska vi även hänga upp affischer på stan. Nu börjar det närma sig och det känns otroligt bra. Företaget fick även ett väldigt bra erbjudande igår så vi ska på möte på onsdag. Berättar mer om det beroende på hur mötet går och vad vi bestämmer oss för.

MODEVISNING 5/3 KLOCKAN 20.00
INGÅNGEN BREVID BODENSIA
INTRÄDE 30 KR


Kom och kolla! ; )

Ingenting är omöjligt.

Jag kan inte bara sitta still nå mer. Snart går jag ut skolan och då gäller det. Jag ska göra något stort av mitt liv, jag ska kunna vara stolt över mig själv och när jag ser tillbaka på mitt liv när jag blir gammal. Jag vill kunna se tillbaka på alla fina minnen, alla roliga stunder, alla bra erfarenheter, alla människor jag träffat, precis allt.

Jag är redo att göra något, jag är redo att satsa. Kanske kommer behöva mycket hjälp och stöd, men jag ska banne mig göra det. Jag ska uppleva allt jag vill uppleva, jag ska se allt jag vill se, jag ska göra allt jag vill göra, jag ska lyckas så bra jag kan. Nej, jag ska lyckas bättre än så. Det är nu jag sötter upp mål för livet.

Jag har nyligen fått en ny passion, kläder. Eller det har alltid varit en stor passion men att göra egna kläder. Jag vill att folk ska bära mina kläder och att folk ska komma ihåg mitt namn och veta vem jag är, utan att jag vet vilka dem är.

Jag har höga drömmar önskemål. Jag försöker lyckas, jag vill lyckas, jag SKA lyckas!










En liten tjuvtitt:



UF mässa

Hejsan.
Idag var det den lokala UF mässan på skolan. Det var en härlig, rolig men ändå jobbig dag. Just nu är jag helt trött och benen och förretna pulserar från att ha stått och pratat om vårt företag i fyra timmar. Alla var jätte duktiga och alla montrar var jätte fina. Efter allt prat så var det prisutdelning i olika tävligar - bästa monter, bästa logotype, bästa försäljare och bästa vara/tjänst. Vi - nanoq UF - vann 1:a pris för bästa logotype och 2:a pris för bästa monter. Det kom som en chock och det var jätte roligt. Hade absolut inte förväntat mig det efter man sett alla andra.


Vår monter



Montern (lite sen text dock, haha)



Lovisa med Security Art & Deign, vann pris för bästa monter, bästa vara och bästa försäljare.



Julia och Evalena med Pashmina UF, julia vann för bästa försäljare.



Sofia och Linnea med Bodenrabatten UF



Therese som vår fina modell i klänning1



Therese i klänningen som topp och en kjol.



Therese i klänningen som topp och en annan kjol.



En lyckad dag! :)
Kraaaaam /Jess

RSS 2.0