Tjejkväll!

Idag har jag varit på jakt efter en halloween dräkt. Gick inte så lyckat. Sedan var jag och Sofia och fika. Blev några timmars skitsnack då. Ikväll har jag, pavvo och lisa varit på tjejkväll på stan. lite diskriminerande att det finns tjejkväller och inga killkvällar :p Ajja, jag ska inte klaga : ) Senare kanske det även blir någon av mina regenbundna kvälls promenader.


Vaniljlatte<3 mmm.. mums!


Every night I miss you I can just look up and see that the stars are holding you tonight.

Lov!

Så otroligt skönt med lov! Nu har jag precis varit med lisa, paulina, felix och petter och spelat biljard och pratat : ) Grabbsen far till dennis imorgon i Vadstena så man kommer inte se dom på hela lovet. Det är ju lite sorligt. Sen ikväll lovade jag att jag skulle försöka komma och se på handboll på Hildurs klockan sju, får se hur det blir med den saken. Ikväll ville även jocke vara med mig. Det är full rulle här. Får se var man hinner och orkar.

Annars lever jag livet som vanligt. Allting rullar på ganska bra och jag mår så bra som jag kan må, med tanke på allt som hänt på sistonde.

How can I move on when I'm still in love with you...

People always leave

Ikväll blir det tjejmys hos hanna : ) Jag, hanna lisa, paulina och lovisa ska göra tacopaj och spela "med andra ord" och "vilda gester". Ser fram emot en lyckad myskväll efter en misslyckad fredagkväll full med besvikelser.

Ingen vet vad jag har fått stå ut med och ingen vet hur uselt jag har mått, bortsett från en person. Den personen var även den som vände mig ryggen till när jag behövde den mest. Det kanske är det ordspråket `Älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det bäst.` är till för. När man skildrar sina djupaste hemligheter för någon som sedan sviker en hur ska man då kunna ha förtroende för folk i fortsättningen?

People always leave

Nothing last forever..

Väntar ivrigt på att telefonen ska ringa så jag får gå ut och vara lite social med någon. Känner mig helt instängd här med min kebabrulle och cola. Skriver med folk på msn samtidigt som jag knapprar på mobilen, känner mig poppis ikväll. Fast bara ikväll. Det gör att man känner sig lite bättre, annars känns allting bara förjävligt. Blääää!

Nöter de gamla godingarna Simple Plan & Son of dork i högtalarna. Musiken dunkar väldigt högt, snart går de väl sönder också. Väntar bara på att syrran ska ropa att jag ska sänka. Suck.

Några nyare låtar nöter jag även denna mysiga fredagkväll.
Beyonce - If I were a boy
Michelle Williams - The Greatest
Michelle Williams Feat. Flo Rida - We Break The Dawn
Ron Pope - A drop in the ocean
FM Static - Tonight
Ashanti - The way that I love you
Lady Gaga - Poker face
Keri Hilson - Energy
Artists stand up for cancer - Just stand up

Akon - Right now
Pussycat Dolls - I hate this part right here

Nu vet ni vad jag gör denna trevliga fredagkväll. Hoppas ni har en lika trevlig kväll som jag har ; ) Ciao!

I'm screwing up every little thing I ever try to do

Webbdesign!

Tjohoooooo ; )
Sitter här på Webbdesignen nu och dunkar musik i hörlurarna ; ) Är lite hyper och sprallig i benen. Vet inte riktigt vad jag ska göra så jag tänkte ta en liten paus i vad jag nu höll på med.

Ännu en dag då brandlarmet gick igång. Det börjar bli en daglig rutin, andra gånger på två dagar. Hur går det med matlagningen egentligen HR?! ; ) Brandbilen kom också och hälsa på då, såklart. Det var dock lite mer folk idag än igår när bara SPEK07 stod där ute. Mobbat?

Efter brandövningen, eller vad det nu var, hade vi matte med Björn. HAHAHA, dagen spratt var då att alla skulle låtsas att de inte förstod något eftersom att han alltid blir så sur så fort någon inte förstår något. Det var inte så värst lyckat.. han blev ganska less/sur och ingen vågade be om hjälp resten av lektionen.

Dagen till ära ska jag plugga rättskunskap och sen ska jag till Hanna och göra FE eftersom att vårat word bara funkar på min dator som är trasig. Typiskt!

Ojdå, nu slutar vi tydligen : ) Ciaaaao!

Håll humöret uppe!

Rättskunskap, Företagseko, Info&Layout och Teckenspråk plugg ikväll. Jobbig kväll, inte direkt något att se fram emot. Men men, det är bara att hålla humöret uppe. Allting har faktiskt inte gått helt fel idag. Fick tillbaka ett rättskunskap prov idag med ett stort MVG på. Det kändes hur bra som helst och förgyllde verkligen min dag. Var verkligen något jag behövde, tack! : )

Annars är allt huller och buller. Hoppas det blir bättre till helgen, då har man bara trevliga saker inplanerade. Tjejkvällen på fredag ser jag väldigt mycket fram emot. Och sen är det ju lov nästa vecka : ) längtar! Synd bara att Linn är borta hela lovet.

Tillbaka till pluggandet nu. Ciaaao! ; )

Today!

Dagens lycka: Marcus kom hem<3

Concrete Angel!

Såg precis på en grymt sorglig låt och video, började till och med gråta.

Martina Mcbride - Concrete Angel

Tell me how to breathe with no air?

Klumpen i magen bara växer och växer, ångesten blir bara större och större och det blir tyngre och tyngre att andas. Hur kan det vara möjligt att jag känner en sådan frustration? Det känns som att jag vill brista ut i gråt, att bara låta tårarna flöda ner för kinden. Jag måste vara stark. Andas. Känna lugnet. En suck, så skön, ger mig åter igen styrka. Jag måste lugna ner mig, det borde inte kännas så här. Det kan vara rädsla. Rädslan att förlora någon man tycker om. Jag vet själv att det inte kommer hända så varför känner jag så här då?

Musiken dunkar ur högtalarna. Jag känner hur hjärtslagen avtar. De slog så extremt hårt. Musiken har gjort så att jag återfunnit lugnet. Skönt. Musik kan verkligen göra så att man mår bättre. I alla fall så jag mår bättre. Skrikande låtar när jag är arg gör så jag får ut min ilska så jag slipper rikta den mot någon annan. Lugn musik ger mig ro.

Huvudet dunkar. Det känns tungt. Lite frisk luft kanske gör susen, kanske inte. Ett varv runt kvarteret kan inte skada. Dagen har varit toppen, fram tills nu. Det känns bara jobbigt. Längtar tills jag lägger mig ner i min mjuka säng och bara få blunda. Drömma, det ska jag göra. Fina och mysiga drömmar. Sedan ska jag vakna upp imorgon med ett leende på läpparna. Då kommer allting vara bra. Denna tunga börda, från kvällen, kommer vara över. Allting kommer vara som vanligt, perfekt.

I need you<3

Klipp klipp!

Hösten kräver ny frisyr. Blev så less på min gamla frisyr så jag tog fram kökssaxen, ställde mig på toan och började klippa. Resultatet blev faktiskt ganska bra, om jag får säga det själv. Vet inte om man ser så stor skillnad men det blev det i alla fall : )



Före!


Efter! (jag gillar tydligen att göra miner eftersom jag gjorde det på 90% av bilderna)


Efter!

RSS 2.0