Vi ser det snöar!

Bara för att jag tänkte gå ut och gå började det regna och efter ett tag började det självklart snöa gigantiska snöflingor. Idag blir det mest nyttiga för mig styrketräning hemma, yeeey.
Imorgon blir det engelska nationella prov. Ser inte fram emot det. Gillar inte prov, speciellt inte nationella. Jag blir så ilma nervös att jag ofta skakar innan och svettas hur mycket som helst. Det har dock blivit bättre på sista tiden men ändå, det är grymt jobbigt.
Idag fick vi sluta efter att några hållt svenska tal. Söööööönt! Nu är det bara 2,5 skoldagar kvar (?) sen är det valborg. Då blir det att umgås men vänner, pojkvän och ha en grymt trevlig kväll. Med tanke på hur förra valborg blev så har jag inga förväntningar på hur denna ska bli. Hoppas bara det blir en kväll att minnas : )

Nu ska jag läsa igenom inför nationella imorgon, temat är kön, skillnaderna mellan kvinnor och män. Det ska bli intressant att se vad uppgifterna blir. Sedan blir det även lite matte, måste börja plugga inför nationella om jag ska klara mitt matte mål detta år! Spännande att se hur dessa resultat blir!

Ha en trevlig kväll! : )

Nyttigare liv.

I måndags började mitt nyttigare liv. Jag och Marcus har bestämt att vi ska börja äta nyttgt och bara äta godis etc på fredagar och lördagar (till att börja med i alla fall). Det har blivit lite för onyttigt på sistonde.
Imorgon är det en jobbig skoldag fram till fem. Sedan blir det hem och käka och ta det lungt. På fredag blir det myys med Marcus och lördag blir det att städa ur gamla lägenheten och kanske artonårsfest(?).
Nu ska jag se lite på tv och sedan gå dejta John Blund. (Jag älskar fortfarande dig och bara dig Marcus<3) Möjligtvis blir det även en duschnu, annars får jag ta det imorgon istället för jag är grymt trötter.


Gårdagens nyttighet: Kvällsprommis
Dagens nyttighet: Frukt tallrik


Ha det bra, CIAOOOO! ;)

har lite tråkigt..

Här är min sommarlista!


God morgon!

Började för tio minuter sedan och steg upp för tjugo. Bra morgon va? Blev lite stressigt ;p Sedan när man kommer till skolan har man ingen lärare. Yippieeeee!

Denna tisdagen bjuder på massa smaskigheter som Webdesign (nu) och Filmkunskap (10.05). Kring tolv ska jag till Marcus och kring två blir det att gå hem och ta det lungt.. Har inte så mycket vettigt att skriva så här på morgonkvisten så jag söjer adjö för min del! : )

Dagen i ord.

Inatt sov Marcus här. Det var ovanligt mysig och trevligt. Vi låg och pratade jätte länge och löste några små problem. Han gick dock hem direkt när vi vakna.
Sedan har jag fixat och städat i köket, lyssnat på musik och tvättat tvätt. Jag har även läst lite ur min engelska bok. Denna gången blev det Gossip girl boken. Funderar på att byta med tanke på att min lärare sa att alla hon vet som läst den har blivit besvikna. Ajja, märker väl om den är tråkig. Sedan ska jag nog skriva en engelsk uppsats och träna lite inför nationella proven som snart kommer.
Ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt och upp tidigt imorgon till ikea. Får se om man hittar sig något fint! : )


Dagens låt: James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken strings

Påsklov!

Hittills har lovet varit ganska perfekt. Har bara tagit det lugnt med marcus och vilat ut mig så nu kommer jag vara i toppform när skolan börjar igen.
Idag har jag varit med marcus och sen bara suttit hemma och gjort absolut ingenting. Eller jag har pratat lite med Hanna i telefon men annars ingenting. (Håller tummarna för att det löser sig på torsdag) Snart ska jag ut på en liten prommis och sedan blir det godnatt för moi!

Spelade Ordrazzel igår ; )


I believe love is the answer and I believe that love will find a way!

Blessid union of souls - I believe (World trade center tribute)

"It was reported that my brother john was the capten of american airlines flight 11, witch was hijacked. I keep locking at the coornfeeld behind me hoping that my brother comes walking on out."

Jag kollade runt lite på klipp på youtube och fann en låt som jag lyssnade väldigt mycket på efter 11 september attacken i USA. Det är nog den sorligaste låten som jag hört och jag kan inte göra så mycket annat än att börja storlipa när jag hör den och speciellt inte när jag ser på videon till den eller tänker tillbaka på det hemska som hänt.

"People were jumping out of the world trade center, jumping out, because they don't know what to do."

Jag minns att jag kom hem från skolan. Jag var tio år och satt och zappa framför teven i mammas lägenhet på mandelvägen i sävast. Jag satt i vår röda sackosäck (?) och skulle som vanligt kolla på nickelodeon eller någon annan barn kanal.

"People who were on those planes, they had just beginned there lives like children."

På något sätt fastnade jag på nyheterna. Jag, som tioåring, satt och såg på nyheterna. Jag kan tänka mmig att jag inte var så intresserad om nyheterna i världen med tanke på att det knappt finns något intresse för detta idag. Det var antagligen något som fastnade när jag zappade förbi kanalen och jag kunde inte slita mig ifrån teven utan såg allt och lyssnade på alla kommentarer även om de var på engelska utan text och jag inte kunde så pass bra engelska att jag förstod vad de sa.

"My children are five and eight years old and think that mummy's still at work. If anyone see her, then please call us. Please look at the picture and call. Thank you"


Jag såg hur ett av flygplanen hade flygit in i ett av world trade centers torn och det var fullt med rök. Sedan såg jag LIVE hur det andra tornet träffades av ytteligare ett flygplan. Som tioåring satt jag där, själv, framför teven och storgrät. Jag visste knappt vad som hänt men ändå satt jag där och grät.

"In case I don't see you again, I want to let john know that I love you very very much. The plain has been taken over by hijackers."

Detta berör mig än idag. Jag tycker hela händelsen var hemsk men jag lider även med de som aldrig mer fick träffa sina föräldrar eller andra närstående släktingar. Jag tycker verkligen synd om alla som hade något med world trade center att göra. Vissa tycker bara att det är hemskt men hos mig sitter det djupare än så. Jag menar verkligen vad jag säger och än idag kan jag börja gråta om jag bara tänker på detta händelseförlopp. Detta är en sak som kommer sitta kvar i själen resten av mitt liv.

"And now if you join me in a moment in silece. Thank you very much. May god bless the victims and familys in america"




Måste bara säga att jag tycker att texten och hela låten med piano osv gör den otroligt fin. Texten kan få en att fundera på  vad som verkligen betyder något och vilken mening allting har, vilket jag tycker är väldigt stort för en liten låt.

"Walk blindly to the light and reach out for his hand
Don't ask any questions and don't try to understand
Open up your mind and then open up your heart
And you will see that you and me aren't very far apart.

Violence is spread worldwide and there's families on the street
And we sell drugs to children now
Oh, why can't we just see
That all we do is eliminate our future
With the things we do today?
Money is our incentive now so
That makes it O.K.

I've been seeing Lisa now
For a little over a year
She said she's never been so happy
But Lisa lives in fear
That one day daddy's gonna find out she's in love
With a nigger from the streets
Oh how he would lose it then but
She's still here with me.

'Cause she believes that love will see it through
One day he'll understand
And he'll see me as a person
And not just a black man.

'Cause I believe
That love is the answer
I believe
That love will find the way"

NK labb, svenska tal och psykologi prov!

Ja, detta var då dagens aktiviteter. Imorgon väntar webdesign prov och sedan slutar jag efter lunch. Sedan är det bara en dag kvar (+ en halv?) och sedan är det LOOOOV!
Under lovet har jag inga större planer än så länge. Luleå med Anna, IKEA med älskling och chillet med vänner. Blir nog mest att ta det lugnt och bara njuta av livet! : )


SPEK07 på NK lektionen





Jag älskar min underbara Marcus<3

RSS 2.0