Jobb, jobb och jobb..

Ja, det är orsaken till att jag inte skrivit något. Förra veckan jobbade jag 55h och denna veckan jobbar jag 40h. Alltså jag fårstår inte hur jag orkar, de flesta dagarna jobbar jag 07-12 och 16-21. Det finns nästan inget att göra under de 4 timmarna som jag inte jobbar på dagarna, eftersom att man bara tänker på att man ska tillbaka och jobba sen hela kvällen. Plus att middagarna blir väldigt sena, tidigast halv tio. Mitt liv består nu för tiden mest av att jobba, äta, sova, dricka och övningsköra.

Som sagt så har jag jobbat mycket den senaste månaden, det är väl inte så mycket annat som hänt. Förutom att jag hunnit bli väldigt förvirrad i mitt liv och insett att jag kanske borde göra lite ändringar. Får se hur det blir här framöver.

Idag skulle jag åka inlines och gå till körskolan med marcus men han valde att åka och äta på Max istället med sina kompisar. Så nu sitter jag här själv och har ingen aning om vad jag ska göra. Ska kanske åka inlines snart, sedan köra med mamma och kanske sova hos pappa ikväll så jag får lite tid för mig själv. Kanske blir en film med tjejerna också :)

Nu ska jag se lite på 30 Rock. Det är en komediserie som är sjukt roligt! ;D Så ni får ha det bra, så ska jag kämpa lite mer med uppdateringarna :)

RSS 2.0