Allting på topp!

Nationella gick bra igår, hoppas jag :) Alltid när jag säger att något gick bra så blir resultatet mycket sämre än jag trodde. Ajja, hoppas verkligen den här gången, detta kan vara avgörande för mitt betyg!

Idag har jag då varit skolan och sen blev det en bunt rabattkuponger från max som skrek efter att användas. Sedan gick jag till marcus och färgade håret (skulle bli mörkbrunt men ser mer svart ut!;p ) och så skrev jag mitt PM till muntliga nationella som ska vara inne imorgon. Hoppas att det blir bra då!

Imorgon står massa roliga saker på schemat. För blir det skola 08.20-13.00. 13.30 blir det arbetsintervju på Silentium och sedan hem och städa. På kvällen blir det myspys med Marcus och New Moon filmen på bio! Längtar jätte, jätte, jätte mycket! Det ska bli såååå roligt!! :) Sedan på lördag blir det att skriva mitt muntliga tal som jag ska hålla på måndag och på lördag kväll blir det inflyttningsfest :) Kan bara säga ett ord; KUL!

Hoppas alla får en lika trevlig helg som jag kommer få! PUSS

Dagobertsmacka, cola och godis.

Japp, det är vad som står på menyn imorgon inför nationella provet i Svenska. Ska sitta i den otroligt jobbiga skrivsalen i fem timmar och skriva uppsats. Hoppas det går bra då, ämnet är relationer och starka band :)

Idag har det blivit fotograferande på lektionen och sedan jobbat med Uf företaget. www.nanoq.tk är adressen till vår fina hemsida :)

I lördags var det öppet hus på skolan. Jag, hanna och lisa stod där och representerade vårt företag och sålde fika. Vi sålde för över 300 kr (tror jag?) och det var en väldigt lyckad kväll med många positiva kunder :)


En svart klänning och en kjol som vi sytt :)


En pigg jessica.


Vår lilla hörna

Jag och min underbara pojke<3 Love you!


School

Idag har jag haft sovmorgon och börjar skolan klockan två. Senare ikväll blir det kanske att sy klart en kjol som jag och hanna syr på .) Det kommer bli sviiin bra! ;D jag älskar att göra sånna saker.

Annars händer inte så mycket här hemma. Det är snö ute, fortfarande, och det är väldigt kallt.

Nu ska jag gå till skolan, förhoppningsvis utan att halka. Cyaaa!

Sluta med en vana och börja med en annan vana!

Tjaaaaaabba!!
Idag ska jag börja ett nytt liv ! Sluta med en dålig vana och göra det till en vana att skriva i min blogg lite :) Jag ska även sluta upp med onyttigheter och börja med att träna! Hoppas detta funkar då ;p

(Lite reklam)
Idag var det meningen att jag och Hanna skulle stå på coop och sälja fika men eftersom att ingen vill ta initiativet till att ringa dit så blev det inget. Blir lite less på det ;/ Orsaken till att vi ska sälja fika och tjäna pengar är för att jag, Hanna och Lisa har startat ett eget företag, nanoq UF, som går ut på att vi ska designa kläder och visa upp de i en eller flera modevisningar i Boden. Sedan ska vi skänka 25% till väljörenhet (isbjörnarna) och förhoppningsvis sälja våra kläder också.

Nu har jag precis duschat och ska jag sätta mig framför xboxen och tönta mig med lite Halo spelande. I väntan på att pojken ska komma hem från jobbet. Senare bär det av till familjen Nordvall för att äta gooomat och möjligtvis lite andra roligheter som spel osv.

Nu är klockan inte ens fyra och det börjar se väldigt mörkt ute i detta vinterväder. Idag har det snöat hela dagen och nu är det några cetimeters snö ute. Snart blir det att gå ut och göra nån snögubbe?! Kanske med kusin Philip eller något :) Jag älskar verkligen vinterkänslan men hatar ändå vintern. Det är lite mysko det där.

Hoppas du har det bra i Australigen syster, saknar dig. Pusssss!<3

RSS 2.0