omg

Det blev en konstig kväll igår. Jag kommer inte riktigt ihåg vad som sades och hur det började. Jag kan ju säga att jag inte mår så himla bra idag. Skulle övningsköra sen men jag vet inte om jag pallar det eller om jag ens är i skick för att köra bil. Det blev lite mycket vin igår ;s

Det blir en lugn kväll för min del

Okej, om dagen.
Idag skulle jag hänga lite med Anna men det blev lite ändrade planer. hade inte riktigt tid och sedan tänkte jag att jag skulle festa med henne ikväll så vi träffas då istället. Men självklart blev det ingen fest. Jag skulle ha varit med Hanna och Linn men "dissade" dem för festen så helt plötsligt har jag inget att göra ikväll, typiskt. Jag far nog till pappa istället och käkar middag och sedan ta en lång dejt med John Blund.

Ha en trevlig kväll!


rastlööös
















Ja, jag vet bby, jag har lite att göra. Men du är söööööööt! <3


Love you<33333333

laddar inför kalaset istället

Det verkar som att alla ska på pdol(piteå dansar och ler) iår. Själv valde jag att inte åka på grund av att det kostar mycket och att jag inte hade lust. Börjar ångra mig lite nu ;p Skit samma, det är LK(luleåkalaset) nästa helg iaf, man måste ju spara sig lite :) Nu ska jag vila lite, jag är inte helt frisk ;s Tror jag blev sjuk för att jag satt på bio i 1h 40min i blöta och kalla kläder..








Lite om Stockholmsresan

Nu är man hemma i lilla Boden igen. Vi kom hem i söndags och sedan dess har jag bara tagit det lungt. När man åker bort till en storstad i nästan en vecka så vänjer man sig vid den. Det går inte att jämföra lilla Boden med Stockholm. Eller ja, jag har mina vänner och min familj här, det är det enda som skulle kunna hålla mig kvar i Boden. Jag vill flytta till stockholm för jag blev sjukt kär i staden. Snart ska jag förhoppningsvis flytta dit, snart!

Igår var jag på en arbetsintervju och sedan hade jag lunch med brudarna. Efter det gick vi till BAK (ett gym) och skulle fixa kort men de hade naturligtvis inte öppet så jag får ta och ringa dit ist. Ajja, nu ska jag försöka sova lite. Om inte katten får fnatt igen och börjar busa.

Här kommer lite bilder iaf :)

Vi var på Fridays och åt med pappa och Linus där vi drack goda strawberry daiquiri. Det var svingott kan jag lova :)







Sedan blev det grönan med kusin Philip med familj + pappa och Linus :)

En lite mysko bild på mig :P







Pappa kan inte vara normal på en bild. Jag bad han le och det här blev resultatet. Haha ;D





Efter grönan åt vi på jensens beffhouse. Marcus åt den här goda efterrätten. MUMS!!



En kväll gick vi ut på krogen med Marcus syster och hennes vänner.




Nu bär det snat iväg!

Tjenis! NU ska jag snart hoppa in i duschen och sedan packa klart det sista. Sen bär det iväg till storstaden.

So long suckers!

sista fixet

Vaknade typ nyss av att mamma ringde och väkte mig. Jag hade råkat somna i soffan plus att jag hade tvättstugan till sex så jag sprang ner och skynda mig ur med kläderna. Nu blir att packa, äta och sedan sova. Är så himla trött.. Jag kanske inte har internet i sthlm så jag uppdaterar mer när jag kommer hem!

Haha juste, marcus gjorde också en sko. Så här blev resultatet. Den blev ganska snygg ändå! ;D

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp marcus att vinna, rösta på hans sko här!



hugs n' kisses

sool

God dagens! Snart har jag suttit i två timmar ute och solat. Jag är/var blek som ett spöke så det är dags att få lite färg på kroppen :)

Just nu försöker jag läsa teoriplugg inför körkortet samtidigt som jag försöker få lite mer sol. Sedan kommer mormor och morfar hit en sväng och efter det kanske en joggingtur(om det nu inte är så varmt, annars blir det en prommis). Sen måste jag hinna packa också.. Måste gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom att planet går klockan 06.00 imorgon, vilket innebär att jag måste upp senast fyra. SUUUCK! Skit samma, får sedan några underbara dagar med min sötis i stockholm :)

hugs n' kisses

Min designade sko på NELLY.COM

Some pictures











God natt!

Besvikelse och klarhet

Gårdagen var väldigt full av besvikelse men även klarhet. Det blev många bråk med familj och vänner. Dessa bråk öppnade mina ögon för vilka man kan lita på och vad man ska lyssna på. Vissa saker ska man inte stå ut med i livet, speciellt inte händelser som uppstod igår. Jag förstår inte varför jag inte insett sanningen tidigare. Jag visste att det skulle komma men jag ville inte inse det så jag vände ryggen och ignorerade det jag visste skulle ske. Livet är fullt av besvikelser men genom det kan man bli en bättre människa och göra bra förändringar i livet. Nu vet jag vilka mina riktiga vänner är och vilka jag kan lita på, det är få av dem men det är inte antalet som räknas. Mitt liv kommer inte att se likadant ut framöver och jag kommer att överväga mina val noggrant.

god dagens, eller eftermiddagens!

Dagen började med att jag vaknade kl 04.06 (jepp, på natten) av katten som jäklades och levde om. Jag försökte förståss somna om men det gick inte så bra med tanke på busfröt. Sedan började jag laga frukost, alltså koka ägg och satte fram allt vi hade i kylen på bordet. Sedan väckte jag älsklingen och så åt vi en mysig och tidig frulle :)

Efter det städade vi så nu skiner lägenheten som aldrig förr! Hahah. Jag har även sökt lite jobb och skaffat kattvakt så jag har fått endel saker gjorda idag :)

Nu ska jag till pappa och inviga hans nya altan som han tydligen byggt! Det hade jag ingen aning om så jag blev helt chockad när han ringde och frågade om jag skulle komma över en sväng. Sedan blir det nog bränna och dricka nån cider med Hannis och Lisis. Kanske skulle till Anna på förfest också men det känns lite onödigt med tanke på att jag inte ska festa och alla ska på farmen ikväll :P

Sjuk och less

Jag känner mig inte helt frisk. Faktum är att jag inte känt mig helt frisk på flera veckor. Just därför känns det skönt att bara vara hemma och ta det lungt, trots det bra vädret. Nästa vecka får jag en liten mini semester i stockholm så kanske bra att vila upp sig inför resan. Hur som helst så ska jag nog gå ut på en promenad senare för att få upp humöret lite. Känner mig så seg och trött av att bara vara inne, måste ut och andas lite frisk luft.

jiiies

Igårkväll var jag först hos Linn och åt jordgubbar och ost och kex. Vi såg även på första Harry Potter filmen och snackade som vanligt lite skit om allt möjligt.

Idag ska jag försöka fokusera största delen av dagen till att plugga teori. Sedan måste jag leta fram mina betyg och kolla lite saker på internet till arbetsförmedlingen. Ska ha gjort det tills imorgon så jag får ej glömma :P


I can't wait

På något sätt känns det som att jag inte hör in här. Jag bor i en pytteliten stad där alla känner alla och det finns absolut inget att göra förutom att på helgerna hänga på någon av de två krogarna som finns. Jag älskar mode och att fotografera osv, men inget av det kan man göra speciellt mycket av här i lilla Boden. Just därför ska det bli så himla skönt att fara till Stockholm på tisdag. Jag är nog en storstads tjej fast i en liten by, fast inte så länge till. Jag ska flytta så fort jag kan och har råd.

Något roligt som hände ganska nyligen var att jag skaffa mig en liten kissemisse. Hon heter Alice och är snart fyra månader gammal. Tyvärr så är man vaken hela natten och säger åt henne för hon klättrar i gardinen, biter en i fötterna osv. T.ex. inatt så vaknade jag av att hon lekte med mitt hår som hängde ner mellan sängen och nattduksbordet + att hon bet i en pappersrulle och ville naturligtvis dra ut den på golvet. Så först blir man arg på henne och sedan pussar man henne och förlåter henne bara för att hon är så himla söt! :) Håller ni inte med?




RSS 2.0