Kvällen i Luleå!

Om ett tag ska jag gå till bussen och sedan åka till Luleå. Denna trevliga fredagskvällen ska jag, hanna, lisa och linn på bio. Vi ska se saw 5. Har inga större förväntningar på filmen eftersom att de senaste inte varit så speciellt bra. Först ska jag och lisa på max och äta. Hamburgare två dagar i rad nu.. illa! Sedan blir det väl en godispåse eller något sånt till filmen också. Ajja, kan inte alltid vara nyttig. Känner mig dock lite dålig när emma satt pratade om hur nyttig hon varit och skulle vara ikväll.

Deppig!

Känner mig bara allmänt deprimerad just nu. Känner mig övergiven av alla. Egentligen är det ingen som övergivit mig så vet inte riktigt varför jag känner så. Vill bara åka tillbaka i tiden, tillbaka till sommarlovet 08. Jag tror faktiskt att det var den bästa tiden i mitt liv. Det var en underbar sommar med mina underbara vänner och inga bekymmer. Eller ja, nästan inga bekymmer.

Det hjälper inte med mina promenader. Om jag inte har någon att dela dom med eller någon att prata med så blir allting bara sämre. Man känner sig ensam och börjar tänka på massa saker man inte borde tänka på, deprimerade saker. Jag vet inte riktigt vad problemet är just nu. Måste nog klura ut det själv, ingen kan hjälpa mig med det så det är ingen ide att ens prova. Detta måste jag lösa själv, på ett eller annat sätt.

Just nu känner jag bara för att sitta hemma själv, lyssna på min deppiga musik som spelats ganska ofta i mina högtalare på sista tiden eller se på tv.

I want something that I want, I need something that I want, so what do I want?

Nu blir det dejt..

..med John Blund! Imorgon väntar matteprov, yeeey! Godnatt, dröm sött : )

I'm not broke, I'm just a broken hearted girl..

Tidsfördrift..

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?Haha betyder det att du vill göra nåt eller?:p
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jo jag har ditt nr;d
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? Ohyes ;)
4. Vilket sms blev du mest berörd av? Haha kanske ;D
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Va du är busig ;D
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Varför då? :)
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?Okej, härligt ;D vi är jävlar på G här
a ;)
8. Vad vill du höra mest av allt?
Ja men jag ska ringa nån dag : )
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? Gud vad tråkig du är ;p
10. Din mest romantiska replik? Okej : )
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Vad söt du är! : )

I am aiming to be somebody that somebody trusts

If I could take it all back, I would

Jag känner mig utnyttjad. Förstår inte hur man kan utnyttja människor och såra dem för att man själv ska må bra. Om man verkligen gillar någon tar man mer hänsyn till deras känslor än sina egna. Det är i alla fall så det känns för mig. Fast alla är olika. Vissa kanske inte är så smarta att de tänker på hur saker och ting påverkar de andra i ens omgivning. Kanske dags att börja tänka för dessa människor. Man fick faktiskt en hjärna av ett syfte, att tänka. Visst kan man göra misstag ibland. Ingen är perfekt: Men om man gör samma "misstag" hela tiden borde någonting vara fel.

Förstår inte varför allting måste vara så svårt. Varför måste alla alltid göra allting mer komplicerat än vad det egentligen är? Vem vet, det kanske är det som är utmaningen med livet. Allting kan ju inte alltid vara lätt, men bara därför behöver inte allting alltid vara svårt.

Dessa "misstag" måste på något sätt rättas till. Jag vet inte riktigt hur du ska lyckas, det verkar väldigt svårt just nu. Ett "misstag" till och detta är över. Det lovar jag dig! Så nu tycker jag att det är dags att svara på den frågan som kommer upp på tal hela tiden, hur blir det?

Better off being together than being miserable alone

3;e

Idag är det två månader sen. Blir en kvällsprommis idag. Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag haft. Ciao!

Huvudet säger en sak men hjärtat säger en annan.

Halloween!

Gårkvällen var faktiskt väldigt trevlig. Började med att jag och lisa gjode mat och fixade oss. Sedan kom sebastian och vi begav oss till hansson. Där spelade vi lite spel (ingenting som kanske borde nämnas här), pratade och hade trevligt. Vid halv tio begav vi oss vidare till gruvberget. Där var det massor med folk och det var riktiga trevliga pratstunder man fick sig. Tråkigt nog var det nästan ingen som klätt ut sig. Själv vet jag inte riktigt vad jag var ;p


Jag och några grabbs på gruvis. (Som väntat hade mitt smink och hår förstörts
vid det här laget och filten jag hade på mig är mias och hörde inte till min outfit)


I can't take it anymore..

RSS 2.0