Beautiful!

Beautiful - Jim Brickman

"From the Moment I saw you,
from the moment I looked into your eyes
there was something about you
I knew I knew
that you were once in a life time
a treasure near impossible to find
and I know how lucky I am to have you

Chorus:
Cause I've seen the rainbows that can take your breath away
the beauty of the setting sun that ends a perfect day
and when it comes to shooting stars, I've seen a few
but I've never seen anything...as beautiful as you

Holding you in my arms
no one else has fit so perfectly
I could dance forever with you, with you
and at the stroke of midnight
please forgive me if I can't let go
cause I never dreamed I'd find a Cinderella of my own

Chorus:
Cause I've seen the rainbows that can take your breath away
the beauty of the setting sun that ends a perfect day
and when it comes to shooting stars, I've seen a few
but I've never seen anything...as beautiful as you

Chorus repeat:
Cause I've seen the rainbows that can take your breath away
the beauty of the setting sun that ends a perfect day
and when it comes to shooting stars, I've seen a few
but I've never seen anything...
Oh Oh, Oh no, I've never seen anything...as beautiful as you

from the moment I saw you,
from the moment I looked into your eyes..."


Imorgon blir det full rulle. Skolan till halv fyra, hem, packa, bio, skriva lite av filmanalysen och sen troligtvis till min älskling. Sedan, halv nio på torsdag, blir det att bege sig till flygplatsen och sedan Stockholm. Ska bli grymt roligt och mysigt, längtar!<3

Ily<3

I love you<3

"I'm not you,
I'm not she,
I'm not perfect,
I'm just me,
That's who I'm supposed to be"


Ord som snurrar runt i mitt huvud, ord som jag inte orkar tänka på, ord utan riktig mening. Meningslösa ord som väcker staka känslor, meningslösa känslor som ej borde finnas här. Små saker, byggda på meningslösa känslor, blir stora saker, meningslösa saker. Detta känns bara väldigt meningslöst. Förlåt!<3

"It's your faith that makes you stronger
The only way we get there
Is one step at a time"


Om jag tar ett steg i tagen kanske det går. Jag ska förbättra mig men det är inte lätt när ingen lyssnar på mig och accepterar vad jag säger och känner. Jag har redan blivit en bättre människa tack vare dig Marcus, du är det bästa som hänt mig! Du kom precis när jag behövde dig, dock när mitt liv var som trassligast men du fixade till det åt mig. Du är min ängel, själsfrände och min räddare i nöden<3

"You believe, and you doubt
You're confused, and got it all figured out
Everything that you always wished for
Could be yours, should be yours, would be yours
We live and we learn"


Detta är mitt lilla sätt att säga förlåt..
Jag kommer för evigt älska dig min underbara Marcus Nordvall<3

With great power comes great responsibility!

"There is a first time of everything. There is much you do not know about me. This is the story of a girl who is trying to change the past but the only thing she can change is the future.
Behind the happy face she puts up every day there is a sad girl with a broken soul. She does not show her real self much but when she do, be gantly with her. She has struggled very hard in life and now, all she want is to be loved.
The hardest time in over now but the scars are still there. Not scars on her body, scars on her soul. They can not be removed, even how much she tries so what can she do, exept keep trying?"


Dagar kommer och dagar går, det är så det är och det är så det alltid kommer vara. Vissa saker är kanske inte alltid bra men oftast är det så det ska var, ibland överreagerar man på saker och ibland gör man misstag, det är sånt som händer. Så länge man inte mår dåligt för ofta, överreagerar på små saker och göre misstag om och om igen så är det lugnt, det är så för alla. Vi är ingen robot som man kan styra över så man kan tappa kontrollen över sig lite ibland.

Själv försöker jag faktiskt bli en bättre människa och jag hoppas att det visas. Jag tycker att det är en ganska stor förändring på mig och mina konstiga utbrott och främst på att jag alltid varit så avundsjuk. Jag försöker tänka positivt på saker och ting, ibland går det inte utan då får man ett bakslag och allting blir som förut, men oftast funkar det. Men men, jag försöker i alla fall och det är väl det som är huvudsaken?

Är trött på att känna mig sliten, vill bli frisk. Jag känner mig mycket sämre och tröttare i kroppen. Snart är det helg igen, skönt! Då blir det en lugn och mysig helg med marcus. Tack för att du finns, jag älskar dig<3

Ett brustet rep kan snytas ihop, men knuten sitter fortfarande kvar.

Rykten.

Det mesta vi hör på dagarna är rykten. Rykten som är grundade på tankar och tro, inte på fakta. Det är faktan vi ska lyssna på men det anses vara ett större nöje att lyssna på rykten. Rykten som handlar om små saker som inte är sant är så himla onödiga, så onödiga att man inte ska bry sig om det. Om vissa sprider ut rykten om samma person blir det att man automatiskt bryr sig. Man blir sårad. Vissa som man ibland kan anse vara ens vänner kan svika en och det är då man vet vars man har sina riktiga vänner. Eller? Ibland kanske man inte ens kan det, när ens riktiga vänner börjar tvivla på en och hoppas att ryktena inte är sanna. En sann vän ska VETA att ryktena inte är sanna, inte hoppas.

Det känns inte roligt när mina kompisar glömmer bort mig, när de lovar att ringa men aldrig gör det. Just därför känns det så mycket lättare att ha EN person som jag verkligen kan lita på i alla tillfällen och som jag verkligen älskar. Det är det som känns bra i mitt liv. Jag vet att jag kan lita på mina vänner också, men ibland måste man faktiskt få tvivla.

Varför är det så ett sådant nöje att driva med folk och säga dumma saker bakom deras rygg. Alla har känslor men alla har inte samma känslor. Vissa känner att de inte bryr sig om vad folk säger om dom. Vissa försöker verkligen att inte bry sig, men gör det ändå. Förut var jag en av de förstnämnda, en av de obrydda. Nu är jag en av de som så många gånger blivit sårad av de man älskar och de man litar på. Jag är helt enkelt inte hel som jag brukade vara. Den flickan som så länge haft ett brustet hjärta och en brusten själ försöker laga ihop det, men försöker jag förgäves? Jag kan inte inbilla mig att jag mår bra hela tiden, för ibland gör jag inte riktigt det. Varför gå runt och ljuga för sig själv?

Rykten sprids av folk som antingen är osäkra på sig själva eller känner sig hotade av den det handlar om, take your pick?!

RSS 2.0